joi, 9 martie 2017

Totul este energie!

Viata in trup poate fi tradusa ca o ecuatie energetica, informata genetic si supusa unui transfer informational cu mediul inconjurator. 

Energia vitala insumeaza intreg ansamblul influentelor cosmice (solara, lunara, planetara, sistemica) si a celor telurice (minerale, vitamine etc) 


Omul se hraneste in primul rand cu energie cosmica si telurica, transformata intr-o matrice mai groasa, numita eter, devenind aer. 

Asadar, cea mai importanta forma de alimentare energetica este respiratia. Dovada cea mai la indemana este faptul ca nimeni nu poate supravietui fara aer, mai mult de cateva minute. 

Suntem 75 % apa, deci este foarte importat sa ne hidratam si sa pastram balansul electrolitic.


Putem rezista in conditii de siguranta vitala pana la 40 de zile fara hrana solida 

Furnizorul principal de energie cosmica este Soarele, apoi Luna si restul Planetelor din Sistem, precum si Pamantul. 

Deci, cele mai importante alimente sunt cele care sunt direct influentate de Soare si Pamant: fructele, legumele, radacinile, plantele, apa de izvor, seminte. 


Aerul, lichidele si hrana solida suporta un foarte elaborat si complex proces de digerare si eliminare. Sistemul nervos functioneaza pe baza impulsurilor electrice. Apa si metalele din corp asigura buna functionare a intreg ansamblului vital Nivelul ridicat de alcalinitate mentine sistemul neuronal in parametrii optimi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu